Warning: Undefined variable $script_url in /home/galexvis/public_html/wp-content/plugins/flipbook-plugin/flipbook.php on line 70
Сватбено Видео заснемане в Пловдив | Портфолио - Галекс Вижън

Здравейте!
Ако сте взискателни, търсите отношение, добро качество и спокойствие за Вашия сватбен ден, ако искате да разкажете Вашата история- то Вие сте на правилното място.

Вашата сватба ще е различна, та самите Вие сте различни, ще си я представяме заедно и заедно ще се вълнуваме и... ще има изненади 🙂
Ще уловим духа и, детайли, настроение и лудост ... Ще уловим вятъра, ще се насладим на дъждовните капки, падащите снежинки или светлината на изгарящото слънце и ще ги спретнем в незаменим декор.
Търсим натуралните, естествени емоции. В деня на сватбата ще бъдем дискретни, ще бъдем и Вашия опитен приятел, ако се нуждаете от подкрепа или съвет.
Вашите емоции ще ни радват и вълнуват не само в сватбения ден, а и през дългите часове на монтажната маса ще съпреживяваме с Вас и Вашите близки, чувства и емоции.
Обещаваме да ги пресъздадем красиво със страст и всеотдайност! Обещаваме да Ви разплачем и разсмеем докато гледате сватбения си филм. Обещаваме да го пуснете отначало след като свърши.