Warning: Undefined variable $script_url in /home/galexvis/public_html/wp-content/plugins/flipbook-plugin/flipbook.php on line 70
Въпроси относно нашето отношение към Вашата Сватба - GalexVision

­­­­­­Моментите са важни!

Колкото повече порастваме, толкова повече разбираме важността на взаимоотношенията в живота ни.  Всички ние обичаме да се снимаме и ежедневно „запечатваме“  частички от живота си.

За нас това е професия и призвание. Важно ни е да уловим, запаметим от най – добрата гледна точка и пресъздадем искрените моменти и емоции,  които ще означават още повече  след 20, след 30 години, а защо не и след 100години. Сватбеното видео и фотографиите ще останат във фамилната Ви история.

Много пъти организацията в сватбата може да се обърка. Тук опитът ни помага. Макар, че  се наслаждаваме , когато детайлите са добре планирани, нищо не ни е толкова важно, колкото хората и техните взаимоотношения. Всяка сватба, от която струи любов, е най-красивата сватба в света.

Как бихте определили стила си?

Творчески разказвачи сме. Целта ни е майсторски да записваме и представяме автентичната история на Вашия ден. Ненатрапчиво улавяме откровени моменти,  без много насоки или намеса. Опитваме се да разкажем всички тези малки значими моменти от Вашето специално събитие по най-естествен и спонтанен начин.Този незабележим подход ни помага да уловим естествената магия на Вашия ден, разкривайки истинската същност и характера на Вас, Вашите гости и Вашето преживяване. Когато дойде време, поемаме по-активна роля, за да осъществим художествените кадри, типични за нашия стил. Мечтаем за уникални и творчески гледни точки, често достигайки границата на невъзможното търсейки кадъра. Не се страхуваме да се нацапаме или да преодолеем препятствие, което стои между нас и бленуваната картина. Непрекъснато търсим уникални и креативни перспективи. Крайните резултати са вечни - творчески, емоционални, реалистични моменти.

Предлагате ли потребителски пакети?

Нашите така наречни „пакети“ са базисни ставки с възможност за добавяне на допълнителни часове, камери, фотографи, оператори и др. Целият ни ден пренадлежи само на Вас. Стремим се максимално да постигнем цялостно отразяване от подготовката на булка и младоженец, церемония, семейни и групови портрети, прием, танци, парти - цялостно преживяване. Предлагаме възможност за пълно покритие с цел да разкажем пълната история на Вашия ден по възможно най-красив и творчески начин.

Препоръчваме Ви да ни ангажирате за цялата сватба - в крайна сметка е по-добре да бъдете сигурни, отколкото да съжалявате. Все пак това е инвестиция за цял живот.

Какви други услуги предлагате?

Освен сватбени филми и сватбена фотография, предлагаме и редица други фотосесии, продуктова фотография, видеосесии, заснемане на кръщенета, рождени дни, юбилеи. Също така предлагаме и документиране на откриващи церемонии и корпоративни събития, изработка на рекламни спотове, филми за корпоративно преставяне, документални филми и др. Предлагаме и редица пост-производствени услуги като изработка на албуми, персонализирани интервюта и видеоподаръци, монтаж на лични архиви и др.

Само в Пловдив ли работите?

Пътуваме из цяла България и Европа. Разбирамо е, че всички пътни разходи, т.е. гориво, пътни такси и нощувки, ще имат отражение върху крайната цена.

Бихме искали да снимате нашата сватба, но цената изглежда толкова скъпа.Защо е така?

Този въпрос се нуждае от отделна статия. Ще се опитаме да отговорим в кратце.  Имайте предвид часовете и разходите, свързани с: администрация, запитвания, маркетинг, съоръжения (камери, стативи, обективи,  аудио оборудване, осветление, софтуер и куп специални инструменти, които помогнат за получаването на красивите кадри и снимки), поддръжка на съоръжения, транспорт, среща с клиенти, организиране на графици, подготовка (зареждане на батерии, почистване на лещи, клирингови карти), заснемане, редактиране (сваляне на кадри, гледане, рязане, избор на музика, разказване на истории, цветокорекции, ретуш, класифициране, обработка, експортиране, качване).  Знание, обучение и криейтив. Това е задължителен повтаряем процес за всяка една сватба. Сватбеното заснемане е огромен, подробен и времеемък процес.

Какъв е графикът на плащанията Ви?

За да запазите датата си, се нуждаем от невъзстановима такса, така наречена „капаро“, която се състои от 1/3 от цялостната сума. Останалата част от сумата се дължи в самия ден или в деня след сватбеното събитие.

Ако трябва да анулирам сватбата си, капарото възстановява ли се.

Таксата за ангажиране на събитието не се възстановява, като така гарантираме, че датата е запазена единствено и изцяло за Вас, като така отхвърляме всички останали ангажименти, сватбени запитвания и проекти за тази дата.

Можем ли да се срещнем преди сватбения ден? Установяването на връзка с нашите клиенти е от първостепенно значение. Пишете ни, за да си запишем среща, да се опознаем и да поговорим заедно за Вашите сватбени планове.

Искаме да се срещнем с Вас, но не живеем в Пловдив. Има ли алтернатива?

Голяма част от нашите двойки живеят в чужбина и не е възможно да се срещнем на живо. Ние представяме задълбочена информация в нашите имейли и през телефонните обаждания като така можем да отговорим и на повечето възникнали въпроси. Въпреки това, ще сме щастливи да насрочим видео среща по Skype или друга социална платформа.

Какво трябва да подготвим за фотографа и оператора на сватбения ден?

Бъдете щастливи и се насладете на сватбения си ден! Това е най-добрата подготовка, която можете да ни дадете, защото камерата улавя всичко! В деня ще се движим около Вас и Вашите сватбени гости, за да уловим най-добрите моменти от Вашата сватба. Усмихнете се и бъдете щастливи. Ако има нужда от нещо, ние ще бъдем там.

Местоположението важно ли е за добър резултат за снимките?

Би било невярно да кажем, че мястото не е важно. Под „местоположение” се има предвид всички тези места, които са част от Вашия сватбен ден. Например, ако подготовката на булката се реализира в малка тъмна стая , това няма да ни даде същата възможност, както би било при широка стая, с много светлина. Светлите и просторни места са основни елементи, за да е възможно да се реализира максимално висококачествен продукт, поради което е важно да имате предвид тези аспекти, когато избирате мястото.

Какво правите, когато церемонията е на открито и вали в сватбения ден?

Повечето ресторанти ще Ви предложат план за дъжд с резервно вътрешно местоположение. Ние лесно се адаптираме към всяка ситуация. Нашите любими сватбени снимки и кадри имат много повече общо с Вашите личности и Вашата емоция и “химия” като двойка, отколкото на какъв фон стоите. Ако сте щастливи и влюбени, това ще се покаже и в крайния продукт. Виждаме дъжда като забавен и приключенски обрат, който обикновено носи смях и спонтанност.

Ако закъсняваме и самото събитие се проточи, ще останете ли до по-късно?

Със сигурност! Имаме такса за извънреден труд, така наречения „овъртайм“, и той влиза в сила само с Ваше разрешение и одобрение, че продължаваме да снимаме. Ще Ви таксуваме за тези часове, след самото събитие или при предаване на продукта. Ако сте поръчали двойно заснемане, извънредният труд се разделя отделно на фотография и видеозаснемане.

Какъв е процесът за проектиране на Сватбена книга?

След като снимките Ви бъдат представени, бихме искали Вашата помощ при избора на снимки за включване в албума Ви. След като направите това, ще направим дизайна и ще Ви го изпратим за одобрение, преди да се потвърди финалната поръчка. От там отнема на печатното студио около 1-3 седмици, за да се създаде и да се върне при нас.

Сватбените книги, които предлагаме, са изготвени по поръчка и ръчно изработени - Тези книги могат да се персонализират според Вашия личен вкус с различни цветове, размери и стил. Предварително ще проектираме дизайна по книгата Ви и ще Ви я представим в онлайн вариант. След като получим окончателно одобрение на проекта, ще го изпратим за печат.

Една Сватбена книга може да бъде създадена и изпратена в рамките на 3-6 седмици с Вашето активно участие и обратна връзка.

Можем ли да предоставим собствена музика, която да се използва във видеото?

Да - щастливи сме да приемем Вашите предложения. Въпреки това, освен ако не е нещо изключително специално за Вас, ние не можем да гарантираме, че ще го използваме. Музиката е неразделна част от процеса на разказване на истории и за да разкажем ефективно историята Ви, трябва да имаме пълен творчески контрол. В допълнение, не всяка песен може да се използва, поради проблеми с авторското право и законност. Бъдете сигурни, ние сме добри в намирането на красива, ефектна музика, която да бъде използвана за Вашия сватбена филм.

Какво е времето за изпълнение? Защо е толкова дълго?

Това е много труден въпрос и се надяваме нашето обяснение да е ясно. Снимковият и видео материал се заснемат и обработват от нас и един основен видеомонтажист в екипа ни.  Освен сватбени тържества работим и по други проекти.  Следваме реда на събитията и след преключване заснемането на Вашата сватба тя ще се нареди по ред на работната ни дъска. Не делегираме работата на постпродукцията на никой друг, така че трябва да е съвсем ясно, че ако „физически” снимаме по време на сватба, не е възможно да бъдем пред компютъра и да обработваме. Друго нещо, което трябва да отбележим е, че нашата работа в целия сватбен бранш е и артистична, което означава, че тя е тясно свързана с вдъхновението, което имаме в този ден и ако в този конкретен ден не сме в най-доброто си аз, то предпочитаме да го отложим, докато имаме правилното вдъхновение за да пресъздадем по най - добрият начин Вашият сватбен ден. Нямаме интерес да забавяме продукцията, ние повече от Вас искаме да я издадем, старем се да оставим един красив и вълнуващ архив в семейната Ви история.

Моят годеник се чувства неудобно да присъства и позира при снимки. Как можете да му помогнете в деня на сватбата?

Ние сме спокойни, дружелюбни и усмихнати хора, умеем да се сливаме със сцената, вместо да привличаме внимание към себе си, нашите камери и фотоапарати. Единственият път, в който ще Ви ръководим и ще се намесваме е по време на семейната групова снимка и творческите портрети, като през това време ще Ви даваме насоки и ще и отпуснем максимално. Просто бъдете себе си, ние ще се погрижим за останалото.

Колко снимки и колко дълъг сватбен филм ще получим?

Броят на издадените снимки и дължината на сватбения филм зависи от -   броя на гостите, часовете на отразяване,  колко  сватбени ритуали , часовете на танците и т.н. Средно за десетчасов работен ден е 1000 изображения и филм с дължина  около 2 часа, но тези числа могат да варират в зависимост от самия ден.

В каква резолюция са снимките и видеото?

Винаги доставяме снимките в максималната разделителна способност, достъпна след обработка. Това означава, че повечето са 20 мегапиксела или повече. Повече от достатъчно за повечето печатни проекти. Всички наши видео материали са заснети във Full HD (1920x1080).

Получаваме ли суровите и нередактирани файлове?

Суровите, нередактирани файлове не са достъпни за преглед или покупка.Това много прилича на молба към готвача да Ви даде останалите съставки, използвани за Вашата вечеря!  Изображенията, избрани за редактиране, отразяват високите ни стандарти и нищо останало не се архивира.

Получаваме ли авторските права върху изображенията?

Авторското право по закона ЗАПСП възниква за автора със създаването на произведението. Означава, че ние сме създателите на съответните визуални материали, т.е  ние притежаваме авторските права.  Ще имате свободата да ги разпечатвате, размножавате и споделяте колкото си искате! Ние запазваме авторските права върху изображенията и видеото и правото да ги използваме за рекламни цели, конкуренция, професионален преглед и т.н.

Какво ще се случи, ако се разболеете на нашия сватбен ден?

Буквално трябва да сме на легло в болница, за да не бъдем там. Снимали сме над 500 събития и не се е случвало нито веднъж. Но в редкия случай, ако се случи, имаме мрежа от невероятни фотографи и видеооператори приятели, на които можем да се доверим.

Можем ли да Ви предоставим списък със снимки и кадри, които желаем.

Освен списък с роднини, бихме предпочели да не го правите ще Ви обясним защо! Полезно ни е да знаем кои важни роднини и приятели  присъстват в деня Ви. Да трябва да работим "от контролен списък" е непродуктивно за работата, която сте видели тук в нашия уебсайт и ще доведе до различен краен продукт. Предоставянето на списък ще доведе до по-малък обем документално покритие и повече време, прекарано в позиране и отмятане редове в съответния списък. Предоставяйки ни списък с кадри, които сте видели в Pinterest, Instagram или т.н, намалява нашата способност да улавяме естествените моменти. Избягвайки да работим от списък, ние творим с Вас за Вас.

Може ли семейството и приятелите ни да снимат с апаратите и телефоните си?

Разбира се, че могат и това не ни притеснява ни най-малко! Нямаме нищо против, да снимат отстрани. Бихме предпочетли приятелите и роднините да останат да пият кафе или да се разхождат някъде отколкото да присъстват за фотосесията, защото, честно казано,  другите хора ще Ви разсейват и ще се загуби от Вашето време за заснемане! Приветстваме други камери, апарати и телефони да снимат по време на танци, рязане на торти и други важни моменти от сватбеното събитие само Ви молим, да предупредите хората да не ни избутват и да уважават присъствието ни за да отразим възможно най – добре Вашият момент.

Каква е цената Ви за сватбен филм и сватбена фотография за 2024г?

PDF файл с базова цена за сватбен филм и сватбена фотография: сватбена оферта за 2024 г.

Да